Gossen Gatebil

gossen gatebil sitt forum


  SCN & Powerdrift på Frøya 26-27 Juni

  Street Cars Norway
  Street Cars Norway
  Korporal
  Korporal

  Innlegg : 9
  Join date : 05.07.2009

  SCN & Powerdrift på Frøya 26-27 Juni Empty SCN & Powerdrift på Frøya 26-27 Juni

  Skrive  Street Cars Norway on ons jun 16, 2010 12:02 am

  SCN & Powerdrift på Frøya 26-27 Juni 29473_135332109815637_100000165466816_380881_4991285_n

  I samarbeid med Powerdrift, inviterer vi til en ACTIONFYLT helg på hærlige Frøyabanen 26-27 juni. Her kan du oppleve de råeste drifterne i Norden, se de flotteste bilene stilt ut - og du får også kjørt din bil på banen (frikjøring). Merk også at det kommer en rekke forskjellige film-team til Frøya denne helgen, også fra utlandet - en meget god mulighet for å få vist seg frem litt ekstra, både på og utenfor banen.

  NYHET: Vi utvider kjøretiden lørdag til å gjelde fra kl.09:00 - 23:00!!


  Dersom du ønsker å stille ut din bil, så send påmelding til post@streetcars.no Vi leter etter egnede biler som kan være verdig en plass på Oslo Motor Show 2010 (29-31.oktober). Dersom du mener din bil er verdig, møt opp på Frøya og vis den fra sin beste side. Alle kategorier kan stille - alt fra Amcar til Japse - veteran, ja, til og med lastebil.

  INFO FRIKJØRING:
  LØRDAG ER DET UTVIDET KJØRETID TIL KL.23:00 MED DRIFTESHOW PÅ KVELDEN I TILLEGG.
  Vi kommer tilbake til tidsplan - men det vil bli en begrensning på antall biler i frikjøring. For at du skal være sikret plass, MÅ du og din bil være forhåndspåmeldt! Send påmelding til post@streetcars.no

  INFO UTSTILLING:
  BEDØMMING AV BILER SKJER PÅ LØRDAG - MED PREMIEUTDELING SAMME DAG. Bedømmingen starter kl.11.

  Du melder deg på i en hovedkategori, gjerne den du mener du har best sjanse til å vinne. Øvrige kategorier vil også bli bedømt automatisk av dommere, selv om du ikke er påmeldt direkte i denne. Bedømming med dommere starter ved et gitt tidspunkt (se program) og det er viktig at sjåfør da er tilstede ved bilen for slik å kunne vise frem bilen inn- og utvendig. Et godt tips er å ha med dokumentasjon (foto, tekst, utskrifter, fotobok?) på f.eks. byggestadiet, antall hestekrefter o.s.v. o.s.v. Dette kan ligge synlig hele tiden og/eller vises til dommere.

  Ved bedømning av bilen gis det karakter fra 1 - 10 hvorav 10 er den beste karakteren. Dersom eier ikke er tilstede ved besiktigelse, gis automatisk laveste score. For å kunne plukke høyeste score, må bilen være rengjort, god presentasjon av eier vektlegges og dokumentasjon på bil/byggestadiet gir pluss. Alle kategorier unntatt "Peoples Choice" bedømmes av upartiske fagdommere.

  For Peoples Choice gjelder publikumsstemmer ene og alene. Dersom det er mistanke om "overstemming", forkastes stemmene uten videre diskusjon. Peoples Choice er gjerne den gjeveste prisen, da dette gir anerkjennelse på bilbygget fra publikum. Snakk gjerne med de som er interessert i bilen din og "selg deg inn" slik at du vinner deres stemmer. Alle stemmene leveres i SCN-teltet eller til en i crewet.

  De kategoriene som gjelder for utstilling er som følger:

  - Peoples choice (publikumsavstemning)
  - Kåring av månedens street car
  - db-konk. (1, 2 og 3 plass) (fagdommer)
  - Mest Harry bil (fagdommer)
  - Beste Performance Car (fagdommer)
  - Beste Engine (fagdommer)
  - Beste Interior (fagdommer)
  - Beste In Car Entertainment (ICE) (fagdommer)
  - Beste Female Ride (fagdommer)
  - Beste Old School (fagdommer)
  - Beste Paint (fagdommer)
  - Beste Asian (fagdommer)
  - Beste European (fagdommer)
  - Beste American (fagdommer)
  - Beste Bike (fagdommer)

  Vinnere av Peoples Choice og Månedens Street Car går automatisk videre til finalen hvor årets street car skal kåres, hvor premien bl.a. er kr.5.000,- +++

  INFO DB-KONKURRANSE:
  Kort og godt - høyeste målte DB vinner. Inndeling i klasser (kommer tilbake til mer info)

  For påmelding, send epost til post@streetcars.no med bilde av bilen og kontaktinformasjon på deg. Møt opp og vinn flotte premier!

  Vi leter også etter biler verdig en plass på Oslo Motor Show i Oktober og utstillingene i 2010-sesongen vil brukes til å finne de riktige kandidatene. Oslo Motor Show er ny av året og det er samme arrangør som Bilsport og Custom Motor Show i Elmia som står bak Oslo Motor Show. Vi forventer at dette kommer til å bli en stor suksess og en årlig tradisjon lik Elmiamessen i påsken.

  Denne posten kan bli løpende oppdatert med tilleggsopplysnigner/endringer. Følg med på http://www.scn.no for mer info.

   No er det: søn des 15, 2019 8:24 am